Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Kaip sumažinti išlaidas? 3 dalykai, kuriems neturėtumėte išlaidauti
Naujienos

Kaip sumažinti išlaidas? 3 dalykai, kuriems neturėtumėte išlaidauti

Pinigų taupymas ir kaupimas yra viena aktualiausių finansų skirstymo temų. Jei su uždirbamu atlyginimu elgiatės atsakingai, tikėtina, jog kuo daugiau nuo gaunamos algos siekiate atsidėti taupymui. Tačiau pradėjus taupyti pastebite, kad... norimų rezultatų pasiekti sunku. Rodos, uždarbis solidus, tačiau net ir susidarius griežtą biudžeto planą, pinigai tarsi dingsta iš banko sąskaitos.   

Būtent šią problemą šiandien padėsime jums išspręsti! Pateiksime net 3 sritis, kurių išlaidas peržiūrėję žmonės gerokai greičiau pasiekia norimus finansinius tikslus. Pasinaudojus mūsų patarimais, neabejotinai padidinsite sutaupomų pinigų kiekius bei pastebėsite, jog asmeninis ar šeimos biudžeto planavimas pradeda nešti vis didesnę finansinę naudą.

 

  1. Nenaudojamos internetinės prenumeratos

Internete egzistuoja šimtai, jei ne tūkstančiai prenumeratos pagrindu veikiančių filmų, muzikos ir kitų virtualių pramogų platformų. Sumokėjus vos kelis eurus per mėnesį, galite neribotai klausytis muzikos „Spotify“ programėlėje, žiūrėti mėgstamus filmus ir serialus „Netflix“ platformoje, arba skaityti įvairių naujienų portalų „Premium“ turinį. Tačiau jei mokamos prenumeratos nėra nuolat naudojamos, o jų sąrašas nuolat auga, tai gali nejučia praryti ženklią atlyginimo dalį.

Siekiant tiksliai išsiaiškinti ir sumažinti mokamų prenumeratų skaičių, patariame peržiūrėti pastarojo mėnesio bankinių kortelių išrašus. Tiksliai susirašę visas mokamas prenumeratas bei joms skiriamas sumas, individualiai įvertinkite kiekvienai platformai skiriamą laiką ir jos svarbą jums. Jei net nepamenate, kada paskutinį kartą naudojote prenumeruojamą paslaugą, tikrai verta atsisakyti 3,99 ar 7,99 eur. dydžio nebūtinų kasmėnesinių išlaidų, kurios per metus išauga iki 50-100 eurų siekiančių sumų.

 

  1. Populiariausios elektronikos prekės

Šiais laikais kasdieninio naudojimo elektronikos prekės (telefonai, kompiuteriai ir t.t.) dažnai įsigyjamos žiūrint vien į prekinio ženklo populiarumą ir estetinį produkto vaizdą. Besivaikant reklamų sukurto turtingo ir sėkmingo žmogaus įvaizdžio, stipriai permokama už populiaresnes elektronikos prekes, kurios savo veikimo kokybe ir kitais aspektais ženkliai nesiskiria nuo gerokai pigesnių alternatyvų.

Praktinis patarimas Jums: kai kitą kartą svarstysite įsigyti patį naujausią Iphone modelį, ar brangiausią MacBook laptopą, pasvarstykite, kiek pirkinys Jums realiai reikalingas ir ar šiek tiek kuklesnė, tačiau gerokai pigesnė produkto alternatyva nebūtų labiau praktiškas pasirinkimas.

 

  1. Prastos kokybės produktai

Labai dažna pirkėjų klaida susijusi su prekių kainomis bei jų įtaka pirkimo sprendimams. Kol vieni aklai atlyginimus išleidžia pirkdami tik pačias brangiausias prekes, kiti žūtbūt stengiasi sutaupyti ir nejučia pradeda pirkti nekokybiškus produktus. Nei vienas, nei kitas sprendimas nėra geras.

Jei prekę išsirenkate tik dėl išskirtinai pigios kainos, labai tikėtina, jog įsigysite nekokybišką produktą, kuris daug greičiau suges ar sulūš. Tokiu atveju teks ieškoti pakaitinės prekės ir išleisti gerokai daugiau pinigų, nei būtumėte skyrę iš karto perkant kokybišką produktą.

Ir perkant kasdienio naudojimo drabužius, ir įsigyjant brangesnę buitinę techniką, patariame pakankamai dėmesio skirti produkto kainos ir kokybės santykio analizei. Dažnai verta sumokėti 50 ar 100 eurų daugiau, tačiau įsigyti daiktą, kuris efektyviai tarnaus daug ilgesnį laiką ir padės jums ilgainiui sutaupyti gana ženklią pinigų sumą.

Pritrūkus pinigų savo svajonių pirkinio įsigijimui, kviečiame Jus pasinaudoti SMSpinigai kredito paslauga. Naujiems klientams šiuo metu taikome specialią nuolaidą – iki 1000 eur. kreditą iki 12 mėn. laikotarpiui galite gauti be jokių palūkanų! Na, o jei asmeniniams poreikiams prireikė didesnės sumos, mūsų siūloma vartojimo paskola pasižymi lanksčiomis grąžinimo sąlygomis. Iki 15000 eur. galite pasiskolinti nuo 3 mėn. iki 6 metų laikotarpiui.

Taip pat turime džiugių žinių tiems, kurie mėgsta reguliariai save palepinti įvairiais pirkiniais. Mūsų siūloma Nordecum kreditinė kortelė pasižymi unikaliu privalumu – cashback funkcija. Kaskart, kai pasirenkama atsiskaityti šia kortele, į kliento sąskaitą sugrąžinami net 2% nuo kiekvieno pirkinio vertės! Maksimalus galimas kredito limitas siekia net 5000 eur., tad kortelė puikiai tiks ir kasdieniniams pirkiniams, ir solidžiam sutaupymui perkant brangesnes prekes.

CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.