Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Grąža už mokyklines prekes
Naujienos

Grąža už mokyklines prekes

Norite sutapyti ruošiantis mokslo metams ir gauti 2 % nuolaidą pirkiniams? Išsamiau apie tai skaitykite mūsų tinklaraštyje.

 

Pirkite ir uždirbkite

 Artėjant rugsėjui, prekybos centrus užplūsta mokyklinių prekių įvairovė – nuo sąsiuvinių ir rašiklių iki brangios elektronikos ir sporto prekių.

Dažnai mintys apie mokslo metų pradžią gali atrodyti bauginančios, nes kasmet mokyklinio amžiaus vaikus auginančios šeimos turi atseikėti solidžią pinigų sumą būtiniems reikmenims, drabužiams ir technologijoms. Tačiau dabar su „Nordecum“ kredito kortele atsirado puiki galimybė susigrąžinti bent dalį išleistų pinigų.

 

 Pirkite ir uždirbkite jau dabar

Pasiruošimas mokslo metams neišvengiamai susijęs su nemažomis išlaidomis, juk reikia ir kanceliarinių prekių, ir drabužių, ir elektronikos. Tėvus užgriūna tikrai didelė finansinė našta, tačiau užsisakę „Nordecum“ kredito kortelę, galite sumažinti išlaidas ir susigrąžinti bent dalį pinigų. Atsiskaitant „Nordecum“ kortele, į kliento sąskaitą grįžta 2 % pirkinių sumos. Taigi, pirkdami mokyklines prekes, galite sutaupyti.

 

Kodėl verta už pirkinius atsiskaityti „Nordecum“ kredito kortele?

 „Nordecum“ kredito kortelė yra gera alternatyva pirkimui išsimokėtinai ar net lizingui, nes naudotojams suteikia daugiau lankstumo ir patogumo. Kreditine kortele galima naudotis visada, kai tik reikia. Be to, iš kortelės kredito sąskaitos galima pervesti pinigus į savo banko sąskaitą, todėl bus dar patogiau gauti papildomų lėšų visoms būtinoms išlaidoms. Šia kortele galima atsiskaityti ir bekontakčiu būdu. Kortelė, žinoma, nemokama.

 

Ką reikia žinoti apie kredito korteles?

Nors kredito kortelė su pinigų grąžos galimybe yra puikus būdas bent šiek tiek sutaupyti ruošiantis mokyklai, svarbu ir būtina šia kortele naudotis atsakingai.

Prieš pateikdami paraišką kredito kortelei gauti, susipažinkite su kredito kortelių sąlygomis, ypatybėmis ir apribojimais. Paraišką galite pateikti jau dabar.

 

Smspinigai.lt linki visiems išmintingo pasiruošimo mokyklai ir puikios mokslo metų pradžios!

CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.