Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Kaip keliauti pigiai? Patarimai norintiems sumažinti svajonių atostogų išlaidas!
Naujienos

Kaip keliauti pigiai? Patarimai norintiems sumažinti svajonių atostogų išlaidas!

Daugumai Lietuvos ir visos Europos gyventojų vasaros laikas pirmiausia siejasi su kelionėmis po įvairiausius Žemės kampelius. Dalis lietuvių atostogoms ruošiasi iš anksto. Vėjuotomis ir lietingomis ankstyvo pavasario dienomis atrodo, jog pirštai patys spaudo kompiuterio klaviatūros mygtukus ir renkasi kelialapį į populiariausias Graikijos salas, Turkijos kurortus ar kiek mažiau turistų lankomus, bet ne ką prastesnius Prancūzijos pajūrio miestus.

Tiesa, net ir pradėjus planuoti atostogas iš anksto, dažnas pastebi, kad ir skrydžių bilietai, ir apsistojimas viešbučiuose kainuotų gana brangiai. Tuo pačiu metu jūsų kolegos, draugai ar neseniai atostogavę giminaičiai tikina, kad už tas pačias kryptis ir panašius apgyvendinimo pasirinkimus dar visai neseniai jie sumokėjo gerokai mažiau.

Jei ir jūs susidūrėte su panašiais sunkumais bei nerimastingai galvojate, kad permokate už savo keliones, kviečiame pasinaudoti mūsų paruoštais pigesnio kelionių planavimo ir keliavimo patarimais. Jų dėka pigūs skrydžiai taps iš tikrųjų pigiu keliavimo būdu, o vietinės turizmo pramogos taip pat kainuos gerokai mažiau.

 

Pigūs skrydžiai

Siekiant išsirinkti geriausius skrydžių bilietus už optimalias kainas, pirmiausia patariame ne šiaip iš anksto jų ieškoti populiariausiose kelionių agentūrose, bet apsilankyti populiariausiose skrydžių paieškos platformose, tokiose, kaip skyscanner.net ar skrendu.lt.

Scyscanner.net yra tarptautinė skrydžių, viešbučių bei automobilių nuomos paieškos svetainė, kuri pagal jūsų kelionės datą ir kryptį efektyviai parenka įvairius oro linijų, apgyvendinimo bei transporto variantus. Skrydžių bilietų atveju Scyscanner gali ne tik lanksčiai į paiešką įtraukti aplink jūsų išvykimo-atvykimo miestus esančius oro uostus, bet ir parodo, kuriomis pasirinkto mėnesio ir savaitės dienomis išskristi ir parskristi būtų pigiausia. Pasirinkus norimą skrydį, būsite nukreipti į paslaugą teikiančios oro linijos svetainę ir galėsite užbaigti pirkimą.

Tuo tarpu skrendu.lt yra lietuviška Scyscanner alternatyva. Šioje platformoje taip pat rasite įvairius skrydžių bei viešbučių pasiūlymus pagal laisvai pasirenkamas keliavimo datas. Nors dalis skrendu.lt kainų neprilygsta Scyscanner pasiūlymams, daugybė lietuvių šią svetainę renkasi dėl skrendu.lt orientavimosi į mūsų šalies rinką. Šioje platformoje visas rezervacijų atrankos, užsakymo bei klientų pagalbos procesas palaikomas lietuvių kalba, o siūlomos įprastų ir užsakomųjų atostogų skrydžių kryptys patogiai pritaikytos mūsų šalies rinkai.

 

Viešbučių rezervacijos

Ieškantiems viešbučių rezervacijų pasiūlymų už itin geras kainas, rekomenduojame paieškas vykdyti renkantis 2 pagrindines platformas – Booking.com ir Expedia.com. Abi jos yra vienos didžiausių turizmo paslaugų platformų ir tiesiogiai konkuruoja dėl kiekvieno naujo kliento. Ir Booking.com, ir Expedia reguliariai atnaujina visame pasaulyje siūlomų viešbučių bei apsistojimo vietų sąrašą ir registruotiems vartotojams siūlo patrauklias nuolaidas. Dėl šių priežasčių gali būti naudinga abiejose platformose tiesiogiai palyginti tų pačių viešbučių kainų pasiūlymus ir sutaupyti rankantis naudingesnį variantą.

 

 

 

Programėlė įsimintinų pramogų atradimui

Kokybišką jūsų atostogų poilsį už mažesnę kainą užtikrinti padės ir dar viena, viso pasaulio turistų naudojama internetinė programėlė – Tripadvisor. Ši internetinė programėlė dažnai naudojama keliautojams sudarant lankytinų atostogų vietų sąrašus, renkantis vietines pramogas bei restoranus ir užkandines. Dauguma Tripadvisor esančių vietų, teikiančių minėtas paslaugas, prie savo profilio turi ir orientacines kainų žymas bei kitų turistų atsiliepimus. Būtent kainų orientyrai ir išsamūs komentarai padeda Tripadvisor naudotojams efektyviau skirstyti savo atostogų biudžetą bei atrasti įprastam keliautojui dažnai nematomas unikalias vietas ir pramogas.

 

Ypač tada, kai keliaujate ne vieni ir mokate už visos šeimos kelialapius, atostogos gali tapti gana nepigia pramoga. Jei artėjantis vasaros sezonas jus užklupo netikėtai, siūlome pasinaudoti SMSpinigai atostogų paskola. Nuo 100 iki net 15000 eur. paskolą svajonių atostogoms gausite itin greitai bei galėsite pasirinkti itin lankstų (nuo 3 mėn. iki 6 metų siekiantį) jos grąžinimo terminą.

CHAT – konsultacija
Sveiki! Kuo mes galime Jums padėti?