Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Neplanuotos išlaidos namams
Blog'as

Neplanuotos išlaidos namams

Užgriuvus netikėtoms buitinėms išlaidoms, iš sunkios finansinės padėties gali išgelbėti kredito sąskaita, kredito kortelė ar vartojimo kreditas. Daugiau apie įvairias finansavimo galimybes sužinosite Smspinigai.lt tinklaraštyje.

Neplanuotos išlaidos namams – kaip su jomis susidoroti?

Gyvenimas pilnas netikėtumų, ir dažniausiai buitinė technika ar elektronika paveda būtent tuomet, kai mažiausiai to tikitės. Pavyzdžiui, skalbimo mašina gali sugesti prieš didįjį skalbimą arba dar blogiau – užlieti kaimynų būstą.

Tokiose situacijose itin svarbi greita reakcija, gali tekti šalinti gedimo padarinius, o gal netgi įsigyti naują buitinę techniką. Tačiau ką daryti, jei tokios buitinės išlaidos yra visiškai netinkamu laiku ir šių problemų sprendimui pinigų tiesiog nėra? Tokiose situacijose Jums padės Smspinigai.lt – klientams siūlome kredito sąskaita, kredito kortelė ar vartojimo kreditas.

Kredito sąskaita – finansinis lankstumas bet kuriuo metu

Kredito sąskaita gali tapti pirma pagalba užgriuvus netikėtoms buitinėms išlaidoms, nes paraiška kredito sąskaitai gauti pateikiama tik vieną kartą, o gavus limitą, galima pervesti pinigus į savo banko sąskaitą Jums patogiu laiku. Kredito sąskaitos turėjimas neabejotinai suteikia Jums pasitikėjimo – kad ir kas nutiktų, turėsite papildomų lėšų.

Didelis kredito sąskaitos privalumas yra ir palūkanų skaičiavimas – palūkanos skaičiuojamos tik nuo panaudotos sumos. Tai reiškia, kad jei kredito sąskaita nesinaudojate, palūkanų nemokate. Jei panaudojama tik dalis visos kredito sumos, palūkanos skaičiuojamos tik už panaudotą sumą.

Didžiausias kredito sąskaitos limitas yra 5 000 eurų, kurio visiškai pakanka tiek nedidelėms, tiek didesnėms netikėtoms išlaidoms padengti. Be to, kredito sąskaita atidaroma elektroniniu būdu, todėl ši paslauga yra greitas ir patogus būdas gauti pinigų.

Kredito kortelė – išleiskite ir uždirbkite tuo pačiu metu

Kredito kortelė – tai puikus būdas turėti papildomų pinigų. Su „Nordecum“ kredito kortele galite atlikti įprastus mokėjimus ir net pasiimti grynųjų iš bankomato. Tai reiškia, kad papildomos lėšos garantuojamos reikiamu laiku ir reikiama suma.

Be to, turint kredito kortelę, už pirkinius sugrįš 2 % Jūsų išleistų pinigų!

Kaip ir kredito sąskaitos atveju, naudojantis kredito kortele, palūkanos skaičiuojamos tik už panaudotą sumą. Internetu pateikite paraišką kredito kortelei gauti ir naudokite ją nenumatytiems atvejams. Didžiausias kredito kortelės limitas yra 5 000 eurų.

Vartojimo kreditas – kai trūksta papildomų lėšų

Jei netikėtiems namų reikalams reikia didelių finansinių kaštų, Jūsų kredito sąskaitos ar kortelės limitai gali būti nepakankami. Tuomet siūlome Jums vartojimo kreditą iki 15 000 eurų – remontui, namų ūkio pirkiniams ar net kelionėms.

Be to, vartojimo kredito atveju sudaromas mokėjimo grafikas, leidžiantis išdėstyti didelių pirkinių apmokėjimą per ilgesnį laikotarpį. Tai lyg pirkimas išsimokėtinai. Vartojimo kreditas turi fiksuotus mėnesio įsipareigojimus.

Kuris kreditas geriausiai tinka netikėtoms buitinėms ir namų išlaidoms finansuoti?

Kredito sąskaita, kredito kortelė ir vartojimo kreditas suteikia skirtingas galimybes padengti netikėtas išlaidas, tačiau geriausias pasirinkimas priklauso nuo konkrečios Jūsų situacijos. Prieš priimant sprendimą, svarbu susipažinti su finansinių paslaugų sąlygomis ir įsitikinti, kad pasirinktas variantas atitinka Jūsų poreikius.

CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.