Kredito atostogos iki 6 mėn. Kredito palūkanos nesikeičia!
Kreditų refinansavimas arba kaip sujungti kelis kreditus į vieną
Naujienos

Kreditų refinansavimas arba kaip sujungti kelis kreditus į vieną

Pavasarinė paskola namo stogui pakeisti, vasaros pirkinys – naujas šaldytuvas išsimokėtinai, rudens greita paskola automobilio remontui. Ir tuomet ateina akimirka, kai supranti, kad kreditų tiesiog per daug.

Žinoma, stogo reikėjo, automobilio remontas taip pat buvo pirmoji būtinybė, tačiau kelis kartus per mėnesį mokėti sąskaitas skirtingoms kreditų bendrovėms yra tiesiog nepatogu.

Mes kasdien sprendžiame tokias problemas refinansuodami kelis kreditus į vieną. Taip sumažėja Jūsų mėnesio įmoka ir, svarbiausia, paskolos sąskaita Jus pasieks ne dažniau, nei kartą per mėnesį.

 

Užtikriname paprastą ir aiškų refinansavimą

Refinansavimas, tai kelių kreditų sujungimas.

Kreditų refinansavimas reiškia, kad „SMSpinigai.lt“ sujungia visas Jūsų paskolas, lizingo sutartis bei įmokas ir sumoka jas už Jus. Tuomet turėsite vieną naują kreditą ir jį grąžinsite tik mums, o ne kelioms bendrovėms. Paprasta ir patogu!

Kodėl turėtumėte apsvarstyti galimybę refinansuoti savo įsipareigojimus?

 

Refinansavimo nauda klientui:

  1. Patogu sujungti kelis brangius kreditus į vieną nebrangų

Turėdami keletą aktyvių kreditų (pvz., vartojimo paskolą, pirkimą išsimokėtinai, paskolą remontui ar automobiliui) ir jas refinansuodami, turėsite vieną konkrečią dieną kredito įmokai ir geriausią finansinį partnerį – SMSpinigai.lt, turintį didelę patirtį ir įvairių naudingų pasiūlymų.

  1. Mokėjimų skirstymas patogiu laikotarpiu

Sujungę visas kredito įmokas, pasiūlysime Jums palankesnes sąlygas ir patogesnį naujo kredito laikotarpį. Galbūt netgi pasiūlysime mažesnę palūkanų normą nei anksčiau. Būtinai pasidomėkite!

  1. Įvairių bendrovių teikiamų kreditų darbo schema

 

Galite refinansuoti beveik visus kreditus, pavyzdžiui, lizingą, greituosius kreditus ar vartojimo paskolas. Galime sujungti Jūsų brangius kreditus ir pasiūlyti palankesnes bei mažesnes įmokas!

Refinansavimo procesas – kaip „daug“ paversti „mažai“?

Norite refinansuoti kreditus, teikti paraišką ir susipažinti su mūsų siūlomomis galimybėmis – koks galėtų būti laikotarpis ir kokią įmoką galėtumėte sau leisti? Apie šio tipo kreditų lankstumą sužinokite mūsų svetainėje – galite pasirinkti atidėjimo laikotarpį arba grąžinti kreditą anksčiau laiko.

Perkelti kreditus mums – paprasta ir patogu. Rezultatas – nauja sutartis, pagal kurią sumokėsime visus Jūsų ankstesnius įsipareigojimus ir sudarysime geresnes naujo kredito sąlygas.

Kada vertėtų apsvarstyti galimybę refinansuoti kreditus?

Akivaizdu, kad refinansavimas nepadės atsikratyti kreditinių įsipareigojimų, tačiau tikrai padės nusimesti brangių paskolų naštą. Esame įsitikinę, kad refinansuodami brangius kreditus galime pasiūlyti mažesnę ir palankesnę palūkanų normą.

 

Apie refinansavimą verta pagalvoti, jei:
- iš senų laikų turite užsilikusį greitąjį su didelėmis palūkanomis;
- paėmę paskolą turėjote įkeisti automobilį;
- turite įvairių paskolų – nuo pirkimo išsimokėtinai iki greitųjų kreditų – ir norite kontroliuoti savo išlaidas.

„SMSpinigai.lt“ kreditų refinansavimas skirtas visiems

Galite pradėti tiesiog kredito skaičiuoklėje apžvelgę mūsų siūlomus laikotarpius ir sumas. Taip pat galite palikti mums savo kontaktus, užpildydami kredito paraiškos formą, ir mes netrukus su Jumis susisieksime!

SMSpinigai.lt“ puslapyje pasirinkę palankų laikotarpį iki 6 metų, galite gauti kreditą iki 15 000 €. Jau šiandien galite išvengti didelių kredito palūkanų permokėjimo!

CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.